SD284_Skopei_DevOffice-3.jpg
 
 

Word onderdeel van Skopei

De oude faculteit der Aardwetenschappen, compleet met botanische binnentuin, prachtige ornamenten, hoge plafonds en gelegen op de campus van de TU Delft, is een thuis voor ons groeiende team van gepassioneerde ontwikkelaars, conceptueel denkers en mensen met een "can-do" mentaliteit! Als onderdeel van het team heb je de kans om de status quo uit te dagen en oplossingen te ontwikkelen die één van de grootste industrieën van de wereld op zijn kop kan zetten. 

Wij zijn ambitieus en zetten heldere doelen. We zoeken kansen om mensen te inspireren de wereld op een andere manier te benaderen en werken aan het bouwen van een cultuur die vooruitgang stimuleert in hoe we leven, werken en bewegen. Wij streven ernaar een merk te worden dat wordt gedragen door creativiteit, empathie, daadkracht en zekerheid. 

De passie over onze missie word gedeeld door het hele team. Doordat wij elkaar steunen én sturen om het beste in elkaar naar boven te halen, werken we gezamenlijk aan een gerenommeerd technologie bedrijf! Geïntrigeerd? Lees hieronder wat werken bij Skopei inhoud en bekijk dan zeker de openstaande vacatures!

 
 
 
 
 

Wat kan je verwachten als je bij Skopei werkt?

Persoonlijke en professionele groei - Wij moedigen je aan om te blijven leren en groeien. Om je doelen te bereiken, hebben we budgetten gealloceerd om deel te kunnen nemen aan programma's en opleidingen. 

Gezondheid en wellbeing - Wij geloven in balans - dat betekent hard werken en tijd nemen om af te koelen en te ontspannen. Dit stimuleren we niet alleen door onze fiets-bonus, maar ook door gezonde lunches en flexibele werktijden. 

Een geweldige werkplek – Snuif iedere dag inspiratie en ideeën op en krijg energie van het werken bij een startup. Wij werken vanuit een bruisend bedrijfsverzamelgebouw - compleet met gave vergaderkamers, tafeltennistafel, lunchruimte, zitzakken, perfecte espresso's - gesitueerd op de campus van de Technische Universiteit Delft - in het hart van technologie en innovatie, tussen de andere startups en ondernemers. 

Tools – Een extra monitor nodig? Staand werken? Wij helpen je met de middelen die jij nodig hebt om comfortabel en efficient te werken. 

Shots – Espresso van heerlijke, versgemalen, koffiebonen. Wij zorgen er ook voor dat de voorraad gezonde snacks, sappen en fruit aangevuld blijft!

Plezier – Het bouwen van een fantastisch product begint met het bouwen van een geweldig team. Daarom organiseren wij naast het werk ook borrels, bbq's, activiteiten en evenementen. 

 

 
 

Word jij onderdeel van ons team?

Wij werken graag samen met gepassioneerde mensen van over de hele wereld. Kijk daarom snel bij onze openstaande vacatures!