Visuele evenement design

 
 

We zorgen voor een sterke visuele identiteit bij het organiseren van uw evenement. Een must-have bij de organisatie van uw evenement is een sterke visuele identiteit. Doordat Skopei Films onderdeel is van een digital agency kunnen wij met al onze kennis en expertise een totaal pakket aanbieden. In samenwerking creëren wij een concept en de bijpassende cross-mediale vormgeving voor uw evenement.

Aan de hand van een concept bedenken we wat het beste past bij uw evenement, budget, doelgroep en wensen. De media die we bouwen, omvatten video's, flyers, websites, digitale applicaties, presentaties, VR en AR, kick-off videos, Aftermovies en nog veel meer. Samen met uw inbreng, conceptualiseren wij welke media en stijl bij uw evenement passen. Alles wat u nodig hebt voor een geslaagd evenement vanuit één bedrijf.

Maak kennis met ons werk.

 

Hoe wij te werk gaan

Een spectaculaire cross-mediale vormgeving tijdens het evenement zal de bezoeker in enthousiast maken en een blijvende positieve ervaring achterlaten. Een strakke Aftermovie zorgt er na afloop voor dat hun positieve indruk versterkt wordt.

Een goed georganiseerd evenement kan bijdragen aan uw identiteit, uw inhoud, verhalen vertellen en natuurlijk de relatie die klanten hebben met uw merk. Ons creatieve team zorgt ervoor dat alle media is ontworpen in een sterke en coherente visuele stijl voor een positieve kennismaking met uw merk.

1. Concept ontwikkeling

Onze art director zal een creatief idee dat het beste bij uw evenement past bedenken en uitwerken. Het ontwerp vormt de rode draad in het gehele concept.

3. Digitale technologie ontwikkeling

Door onze app en web ontwikkelingen krijgt uw consument een buitengewone ervaring waarin de digitale wereld verweven is met de fysieke wereld. VR, AR, QR, noem maar op, alles in één omgeving om uw evenement uniek te maken.

2. Grafisch ontwerp

Onze experts zorgen voor eenheid in alle visuele mediacommunicatie voor uw evenement. Het ontwerp zal ook uw bedrijfsidentiteit en stijl weergeven.

4. Productie

Ons creatieve team zorgt ervoor dat alle media-uitingen zijn ontworpen in een sterke en coherente visuele stijl. Een goed georganiseerd evenement draagt bij aan uw identiteit, inhoud en, uiteraard, de erkenning van uw merk door klanten.