Artificial Intelligence

Onze inzichten

Bedrijven die nieuw zijn in dit onderwerp kunnen veel leren van collega’s die al vroeg miljoenen hebben geïnvesteerd in Artificial Intelligence (AI) en die nu de voordelen ervan beginnen te oogsten.

Na jaren van extravagante beloftes en frustrerende teleurstellingen begint AI eindelijk wat op te leveren. Digitale retailers vertrouwen dagelijks op robots om hun magazijnen te regelen en algoritmes om automatisch nieuwe bestellingen te doen als de voorraden laag worden; Nutsbedrijven gebruiken AI om de vraag naar stroom te voorspellen en autobouwers komen langzaam in de buurt van het produceren van zelfrijdende auto’s.

 

Hoe wij onze klanten helpen

Wij werken met onze klanten om data-gedreven organisaties te bouwen. Lees verder hoe wij de nieuwste technologieën combineren met onze data-analyse- en praktijkkennis om het meeste uit data te halen.

 

Maak kennis met Skopei Analytics

Wat motiveert ons? Het bevorderen van groei, het oplossen van problemen en het helpen van onze klanten om concurrentievoordelen te behalen. Onze mensen delen wat hun het meeste drijft.

 

Onze aanpak

Wij sluiten ons aan bij onze klanten, waar ze ook staan op de weg naar een datagedreven organisatie. Wij leveren alles van expert-kennis in specifieke data analyse gerelateerde onderwerpen tot een holistische kijk om een juiste strategie te formuleren zodat u kunt bouwen aan een organisatie van de toekomst.

  1. Identificeren van waardevolle databronnen

  2. Bouwen van een data-ecosysteem

  3. Genereren van inzichten

  4. Omzetten van inzichten in acties

  5. Omarmen van nieuwe, datagedreven technologieën

 

Nu is de tijd voor big data

Voordelen van Big Data en Machine Learning vergeleken met 5 tot 10 jaar geleden

  1. Beschikbaarheid van data voor trainen in machine learning is aanzienlijk groter

  2. Goedkopere en energie-efficiëntere draadloze datatransfer methodes

  3. Meerdere en betere data-formats beschikbaar

  4. Goedkopere, snellere en efficiëntere rekenkracht van servers